Ресторан-колиба спеціалізується на вишуканій карпатській кухні

Фірмові страви з гір від шеф-кухаря – банош з бринзею, грибна юшка, бограч та дерун “Мрія гуцула” старанно приготовлені із збереженням стародавніх рецептів, це ті гуцульські делікатеси, які завжди замовляють гості з цілої України та закордону. Шеф-кухар проводить сезонні заготівельні роботи із місцевих продуктів, щоб усе на столі було смачним та автентичним. Чекаючи на приготування свіжої страви, ви будете милуватись за вікном красивими гірськими краєвидами. Особливого затишку та феєричної атмосфери додає камін на дровах та красива велика люстра із гутного скла ручної роботи, яка простягається на 2 поверхи ресторану. За вашим бажанням, для особливого настрою, ми приготуємо страви на замовлення, організуємо банкет та запросимо справжніх гуцульських музик.

Меню

БУДЕМО НА ЗВ'ЯЗКУ

Дуже приємна домашня атмосфера і смачна кухня
Ксеня, Україна
Зразкова чистота та домашній затишок. Доброзичливий персонал. Відмінна кухня. Зручне розташування. Рекомендуємо.
Сім’я Жук, Україна
Дуже смачна домашня кухня, прекрасні номери, близько до підйомників. Дуже приємний персонал.
Оксана, Україна